Retourbeleid | Zealous Kids Fashion

Retourbeleid

Binnen welke termijn kan ik een artikel retourneren of omruilen?

Retourneren of ruilen dient binnen 14 dagen na de e-mailbevestiging van de verzending te geschieden. Voor gedetailleerde informatie verwijzen wij u naar het herroepingsrecht zoals omschreven in onze algemene voorwaarden.

Wat kost het retourneren of omruilen?

De door u gemaakte (verzend)kosten voor het omruilen dan wel retourneren worden vergoed tot een bedrag van maximaal 6,95 euro.

Hoe kan ik een artikel omruilen of retourneren?

Stuur een e-mail naar info@zealous.nl. Onze klantenservice zal u voorzien van duidelijke instructies teneinde het omruilen of retourneren zo soepel en spoedig mogelijk te laten verlopen.

Kan ik elk gewenst artikel omruilen?

Ja, op voorwaarde dat het artikel in de originele staat verkeert en de bijbehorende etiketten er nog aan zitten. Zealous Kids Fashion behoudt zich echter het recht voor om retouren die buiten de gestelde termijn zijn aangevraagd en verzonden te weigeren. Artikelen die zich niet in de originele staat bevinden zoals ze zijn ontvangen worden evenmin geaccepteerd.

Kan het nieuwe artikel, nadat het eerdere artikel is omgeruild, opnieuw omgeruild worden?

Ja, u heeft in dat geval wederom 14 dagen de tijd, gerekend vanaf de datum waarop wij de nieuwe zending hebben bevestigd, om het artikel te ruilen.

Wanneer wordt het retourbedrag en de retourkosten vergoed?

U ontvangt het retourbedrag en de door gemaakte retourkosten zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) via dezelfde betaalmethode die u heeft gebruikt voor uw bestelling.